Liever persoonlijk advies?We helpen je graag verder

Subsidie voor uw groendak tot wel 50%

Ook gemeentes en waterschappen zien de vele voordelen van een groendak, en willen financieel hun steentje bijdragen aan groene daken. Uw groendak voldoet als organisatie aan de eisen die door de verschillende gemeentes en waterschappen worden gesteld voor het verlenen van subsidie voor een groendak.

Staat uw gemeente er niet bij? Neem dan contact op met ons, zodat wij samen kunnen kijken naar de (andere) mogelijkheden.

Subsidie groendak Provincie Drenthe

Assen

Provincie Drenthe

Subsidie groendak
Provincie Flevoland

Provincie Flevoland

Subsidie groendak
Provincie Friesland

Drachten

Heerenveen

Leeuwarden

Subsidie groendak
Provincie Gelderland

Apeldoorn

Arnhem

Buren

Culemborg

Druten

Ede

Elburg

Ermelo

Harderwijk

Hattem

Huissen

Lingewaal

Maasdriel

Neerijnen

Nijkerk

Nijmegen

Nunspeet

Oldebroek

Putten

Tiel

West Maas en Waal

Zaltbommel

Subsidie groendak
Provincie Groningen

Groningen

Westerkwartier

Subsidie groendak
Provincie Limburg

Brunssum

Heerlen

Nederweert

Sittard-Geleen

Weert

Subsidie groendak
Provincie Noord-Brabant

Asten

Bernheze

Boekel

Boxmeer

Breda

De Moer

Deurne

Drimmelen

Eindhoven

Geldermalsen

Bent u op zoek naar manieren om bij te dragen aan een beter milieu en tegelijkertijd te besparen op uw energierekening? Dan is het aanleggen van een groendak een goede optie. Groendaken, ook wel sedum daken genoemd, zijn daken die bedekt zijn met planten en bieden vele voordelen. Zo dragen ze bij aan een gezondere leefomgeving, verminderen ze de stedelijke hitte en geluidsoverlast, en zorgen ze voor een vermindering van de CO2-uitstoot.

Er zijn verschillende soorten groendaken, waaronder sedumdaken. Een sedumdak is een type groendak dat bedekt is met sedummatten. Dit zijn matten die zijn gevuld met sedumplanten. Sedumdaken hebben als voordeel dat ze weinig onderhoud nodig hebben en het gehele jaar door groen blijven.

Nog een voordeel van het aanleggen van een groendak is dat er vaak subsidies beschikbaar zijn. Gemeentes en provincies in heel Nederland stimuleren de aanleg van groene daken en bieden daarom subsidie aan. Wij hebben een overzicht voor u gemaakt, waar u per provincie kunt zien, welke gemeentes er subsidie verlenen voor de aanschaf van een groendak.

Bent u geïnteresseerd in de aanleg van een groendak of sedumdak en wilt u weten welke subsidies er beschikbaar zijn in uw provincie? Kijk in het onderstaande overzicht of neem dan contact op met UWgroendak. Wij hebben ruime ervaring in het aanleggen van groene daken en helpen u graag bij het verkrijgen van subsidie voor uw project.

Offerte Aanvragen?
Binnen 1 werkdag een scherpe prijs