Liever persoonlijk advies?We helpen je graag verder

Maak een Afspraak

Laten Aanleggen

Altijd al een groendak gewild, maar geen tijd om het zelf aan te leggen?! Geen probleem… wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van Sedumdaken.

Offerte Aanvragen

Een groendak aanleggen voor betere isolatie

Een verbeterde isolatie staat gelijk aan lagere maandlasten. Een groendak aanleggen kan uitkomst bieden, deze isoleert namelijk beter. Het houdt niet alleen de warmte beter binnenshuis, ook geluid wordt beter tegengehouden. U hoeft u dus geen zorgen te maken over de buren, iets wat in dichtbevolkte gebieden nog wel eens voor problemen kan zorgen. U kunt beter een goede buur hebben dan een verre vriend, een groen dak aanleggen maakt dat gelukkig mogelijk.

Een betere leefomgeving voor uzelf, de mensen om u heen en de dieren. Een groendak aanleggen is daarnaast niet slecht voor uw dak, voor aantasting door wortels hoeft u niet bang te zijn.

Offerte Aanvragen

Groendak aanleggen voor meer biodiversiteit

De biodiversiteit is al jaren een probleem in Nederland, er komt veel beton bij maar aan groen wordt in grote steden niet gedacht. We moeten vluchten naar een park om wat van de natuur te genieten, maar het Vondelpark in Amsterdam is in de zomer ook niet echt groen. Er zijn meer mensen dan dat er natuur is. Een groendak aanleggen ziet er niet alleen geweldig uit, het zorgt ook voor meer biodiversiteit.

U creëert niet alleen meer groen in een donkere stad, u biedt ook plek voor mooie vlinders en vogels. Het is toch heerlijk om zingende vogels om u heen te hebben? Het geeft een gevoel van vrolijkheid.

Offerte Aanvragen

Groendak aanleggen als investering

Een groendak aanleggen wordt door sommigen gezien als nadelig, dit vanwege de kosten. Het klopt dat een groendak wat duurder is dan een ander dak, maar dit zal zichzelf op den duur terugverdienen. Zoals u heeft gelezen, is een huis met groendak beter geïsoleerd, hiermee bespaart u maandelijks op de vaste lasten zoals energie.

Een ander voordeel is dat sommige gemeentes in Nederland een subsidieregeling hebben voor een groendak, daardoor krijgt u een gedeelte van uw investering al snel terug. Een groendak aanleggen wordt daardoor interessanter en voordeliger.

Offerte Aanvragen

Groendak aanleggen snel geregeld

We maken het nog mooier voor u. U hoeft namelijk tijdens onze werkzaamheden uw huis niet te verlaten. Onze werknemers zijn professioneel, weten wat er van hen wordt verwacht en werken snel. Een groendak aanleggen is vaak al binnen één dag geregeld, waarna u direct van de voordelen kunt profiteren.

Benieuwd of een groendak aanleggen iets voor u is? Neem contact met ons op. Onze adviseurs helpen u met al uw vragen of kunnen een datum prikken voor het aanleggen van uw groene dak.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor het aanleggen van een groendak? Neem contact met ons op.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Neem contact met ons op via e-mail of telefoon. Wij kunnen zowel op afstand (per e-mail) of fysiek uw dak komen bekijken en samen de mogelijkheden te bespreken.

Na onze afspraak maken wij een offerte op maat, met alle informatie die u nodig heeft. Ook kijken wij voor u, of er mogelijkheden zijn om bij uw gemeente subsidie aan te vragen voor een groendak.

Aan de slag!

Zodra u onze offerte heeft ontvangen en hiermee akkoord bent, plannen wij in overleg een datum voor installatie en heeft u volledig ontzorgd een mooi groendak met alle bijkomende voordelen.

Offerte Aanvragen