Liever persoonlijk advies?We helpen je graag verder

Maak een Afspraak

Aanleggen

Het kan echt: zelf aanleggen. Om u te ondersteunen, leveren wij via onze webshop vanuit onze voorraad en geven advies op de cruciale punten. Hiernaast staat een selectie van onze doe-het-zelf pakketten. 

Offerte Aanvragen

Bestellen per vierkante meter

Om het makkelijker voor u te maken bieden wij onze pakketten aan per vierkante meter. U hoeft alleen de oppervlakte van uw dak te weten om te bestellen. Wij maken voor u de vertaalslag naar de benodigde producten. Omdat dit niet altijd precies uitkomt ronden wij af in uw voordeel en krijgt u vaak iets meer materiaal dan nodig. Het materiaal wordt op pallet geleverd.

Kan uw dak het hebben?

Voordat u van start gaat is het belangrijk om te weten of uw dak sterk genoeg is voor een groendak. Het is vooral belangrijk om te weten wat het draagvermogen van uw dak is. Bent u er niet zeker van of uw dak geschikt is? Neem dan contact met ons op dan adviseren wij u hierover. Wij komen langs of wij kijken via een videoverbinding even met u mee.

Offerte Aanvragen

Maak het uzelf gemakkelijk!

Als u zelf aan de slag gaat dan is het gemakkelijker om te kiezen voor de complete pakketten. Deze worden kant en klaar, samengesteld per vierkante meter aangeleverd zodat u niet hoeft te puzzelen op wat u nodig hebt.

Het enige dat u goed moet uitzoeken is welk gewicht uw dak kan dragen. Dikke pakketten houden het vocht langer vast zodat u minder vaak hoeft te sproeien. Echter, uw dak moet het gewicht wel aankunnen!

Er zijn in principe vijf mogelijkheden:

Groendak drielaagssystemen – Vanaf de dakbedekking 1. drainagelaag 2. substraatlaag 3. Sedummat

Groendak Sedumtrays / groendak cassettes – U klikt enkel de cassettes op uw dak tegen elkaar aan.

Neem gerust contact met ons op als u niet zeker weet welk gewicht uw dak kan dragen.

Bestel direct in onze webshop UW groendak, selecteer de datum voor levering! Een maak van uw grijze daken een prachtig groendak..

Offerte Aanvragen