Liever persoonlijk advies?We helpen je graag verder

Maak een Afspraak

Over Ons

Met veel liefde voor groen en een duurzame leefomgeving willen wij samen “met u!” de wereld een stukje groener te gaan maken. Welkom! Wij zijn Uwgroendak een bedrijf dat uw dak wilt laten uitblinken. We willen zoveel mogelijk mensen bewust maken van het belang van een groendak. Onze missie is dan ook om zo veel mogelijk daken te vergroenen, met als resultaat een betere en mooiere wereld. Maar vooral een mooiere buurt!

Bij UwGroendak kunt u rekenen op persoonlijk contact en een uitstekende service. Daarnaast begrijpen we hoe belangrijk uw aankoop is. Daarom nemen we altijd uitgebreid de tijd voor advies en helpen we u waar we kunnen.

Wie is het gezicht achter UwGroendak?

Het gezicht achter UwGroendak is Leoni (32 jaar). “Ik heb 8 jaar geleden gesolliciteerd bij een van de grootste sedum kwekerijen. Daar ben ik gestart als manusje van alles, omdat ik geen opleiding had gevolgd. De bedoeling was daar 2 jaar te werken maar dat werd uiteindelijk 8 jaar. Ik heb daar heel veel geleerd, over de opbouw van groendaken, wat werkt er wel en wat niet, ik leerde over de binnendienst, buitendienst en ga zo maar door.Via deze weg heb ik ervaring opgedaan en kreeg ik interesse om de particuliere markt te vertegenwoordigen”.