Liever persoonlijk advies?We helpen je graag verder

Maak een Afspraak

Over Ons

Met veel liefde voor groen en een duurzame leefomgeving willen wij samen “met u!” de wereld een stukje groener te gaan maken. Welkom! Wij zijn Uwgroendak een bedrijf dat uw dak wilt laten uitblinken. We willen zoveel mogelijk mensen bewust maken van het belang van een groendak. Onze missie is dan ook om zo veel mogelijk daken te vergroenen, met als resultaat een betere en mooiere wereld. Maar vooral een mooiere buurt!

Bij UwGroendak kunt u rekenen op persoonlijk contact en een uitstekende service. Daarnaast begrijpen we hoe belangrijk uw aankoop is. Daarom nemen we altijd uitgebreid de tijd voor advies en helpen we u waar we kunnen.

Wie is het gezicht achter UwGroendak?

Het gezicht achter UWGroendak.nl is Leonie. “Bijna 10 jaar geleden rolde ik de wereld van de groene daken in bij één van Europees grootste Sedumkwekerijen. Binnen deze organisatie heb ik veel ervaring opgedaan met betrekking tot het kweken van Sedum maar heb ik mij met name bezig gehouden met de ontwikkelingen van de groendak opbouwen en de daarbij behorende dakconstructie(s). Dit lag ook in lijn met mijn opleiding bouwkunde.
Geen vraag met betrekking tot uw groendak is mij teveel en moet ik u op het moment zelf het antwoord schuldig blijven dan kom ik er zeker later op terug. Zo leer ik zelf ook nog dagelijks nieuwe feiten en weetjes met betrekking tot een Sedumdak”.

Passie voor groen

De passie en de kennis voor groene daken is bij UWgroendak enorm. Het gecertifieerde UWgroendak-team kleurt graag grijze daken om tot kleurige bloemrijke groene daken. Waarom? Omdat wij de voordelen kennen van een groendak en ook u deze gunnen!

Kortom.. Kiest u voor UWgroendak? Dan kiest u voor kennis en kwaliteit gedreven vanuit groene passie!