Liever persoonlijk advies?We helpen je graag verder

Over Ons

Welkom bij UWgroendak, dé specialist op het gebied van groendaken. Als gepassioneerde groendak experts weten wij als geen ander hoe we een dak kunnen omtoveren tot een prachtige groene oase. Wij zetten ons in om duurzame en mooie groene daken te realiseren voor onze klanten en dat maakt dat u bij ons bent verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service.

Wij zijn er trots op dat wij in het bezit zijn van het Groenkeur certificaat. Dit houdt in dat wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen betreft vakbekwaamheid op het gebied van groen op daken. Het Groenkeur certificaat wordt namelijk alleen uitgereikt aan bedrijven die voldoen aan de strenge eisen van de Groenkeur-norm.

Het certificaat waarborgt niet alleen de kwaliteit van onze groendaken, maar ook ons vakmanschap, onze betrouwbaarheid en onze duurzaamheidsprincipes. Het certificaat is dan ook een belangrijke erkenning van onze kwaliteit en ons streven naar duurzaamheid en milieuvriendelijke oplossingen.

Door te kiezen voor een Groenkeur-gecertificeerd bedrijf zoals UWgroendak bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit en een duurzame oplossing voor uw groendak. Het Groenkeur certificaat biedt onze klanten dan ook extra zekerheid en vertrouwen bij het maken van hun keuze voor een groendak-specialist.

Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw groendak bij ons in goede handen is en u gegarandeerd bent van een prachtig, duurzaam resultaat.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis stellen ons in staat om voor elk project een oplossing op maat te bieden. Of u nu een sedumdak, daktuin of ander type groendak zelf wil aanleggen of wilt laten aanleggen, wij hebben de expertise en vaardigheden om het perfecte groendak voor u te realiseren.

Bij UWgroendak vinden we persoonlijk contact erg belangrijk. Wij staan altijd voor u klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het maken van de beste keuze voor uw specifieke situatie. Ons team van enthousiaste groendak experts staat garant voor een persoonlijke aanpak en een hoge mate van betrokkenheid bij uw project.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een groendak voor uw pand? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze website voor meer informatie over onze werkwijze en projecten. Wij kijken er naar uit om uw groendak droom te realiseren en u te voorzien van een duurzame, groene omgeving.

Meer info? Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan voor uw toekomstige groene dak!

Offerte Aanvragen?
Binnen 1 werkdag een scherpe prijs