Welkom bij UW groendak!

Samen met u voor een groenere wereld! Maak(t) van uw grijze dak een groendak!

Voor de handige doe-het-zelver bieden wij Sedumdak systemen om zelf aan te leggen. Gaat u liever zelf het dak niet op? Geen probleem, wij klare de klus voor u en binnen één dag heeft een prachtig groendak!

Zelf aanleggen of laten aanleggen? Hoe dan ook helpen wij u bij het samenstellen van uw groendak-pakket en eventuele subsidieaanvraag.

BEFORE
AFTER

UWgroendak helpt jou van idee tot uitwerking!

Geweldig! U heeft ons gevonden en daarmee is de eerste stap naar uw groendak gezet. Hoe nu verder?

Ik ga mijn Sedumdak zelf aanleggen

Gaat u het dak zelf aanleggen en is een voorstel niet nodig? Dan kunt u uw Sedumdak pakket direct via onze webshop bestellen. Natuurlijk kunnen wij u voor bestelling altijd telefonisch contact opnemen zodat wij gezamenlijk kijken welk Sedumdak pakket het best bij uw dak past.

Ik wil mijn dak graag laten aanleggen / ik wil meer informatie voor ik een keuze maak!

Vraag geheel vrijblijvend een voorstel aan door onderstaand offerte formulier in te vullen. Wij zullen contact met u opnemen en een op maat gemaakt voorstel voor u maken. Zo weet u exact wat u kunt verwacht en bent u weer een stap dichterbij uw groendak met alle voordelen die een Sedumdak met zich mee neemt.

Vraag geheel vrijblijvend een voorstel aan voor uw toekomstige groene dak!

Sedumdak van UWgroendak

Wat is de afmeting / aantal vierkante meters van uw (groen) dak?

Voer hier het aantal vierkante meters of de afmetingen van uw (groen)dak in
Wilt u het groendak zelf aanleggen of laten aanleggen?
Hoe is het dak bereikbaar?
Hoe hoog is het dak?
Wat is de hellingshoek van het dak?
De leeftijd van de huidige dakbedekking is?

Welkom bij UW groendak!:Makkelijker met Uw Groendak

Praktische Vragen over Welkom bij UW groendak!:

Hoe reken ik het dakoppervlakte van een groendak uit?

Het oppervlakte wordt gemeten tussen de dakranden. Alles op de dakbedekking: onderlagen, groen en grind hoort bij het groendak.

Is mijn dakbedekking geschikt voor een groendak?

In verreweg de meeste gevallen is het aanleggen van een groendak op uw dak geen enkel probleem. Toch kunnen er uitzonderingen zijn. In dit artikel staan we daarbij stil.

Kan er op een groendak gelopen worden?

Ja, u kunt op het groendak lopen. Wanneer u het dak wil onderhouden, of uw ramen moet zemen is het geen enkel probleem om op het dak te lopen (tenzij het Sedumdak is bevroren). Wanneer u een trapje op het groendak zet, is ons advies om hier een plankje onder te leggen zodat het gewicht van de pootjes wordt verdeeld over de plank i.p.v. in het groendak steekt en schade maakt.

Wanneer kan ik het beste mijn groendak laten aanleggen?

UWgroendak kan het hele jaar door worden aangelegd, alleen wanneer het vriest is het niet mogelijk en onveilig om op het dak te zijn. Wij leveren dan geen doe-het-zelf pakketten uit en zullen de afspraak voor de aanleg van uw groendak verplaatsen naar een ander moment.

Offerte Aanvragen?
Binnen 1 werkdag een scherpe prijs